onsdag 20 februari 2008

Dotterns rum...

Dotras rum..går i limegrönt,svart och vitt...
Dotras rum inredde vi i gillestugan..vi har sk halvsutteräng och där fanns ett rum på 30kvadrat, hon har egen ingång där jag lagt golvvärme och klinker. Det är ett rum som kräver lite extra värme så därför har hon även två vatten burna element. Vi fick göra både golv väggar och tak, vi lade in ett klickgolv i blånerade furu. Två väggar fick handbilat virke som jag grålaserade för att det skulle se ut som gammalt virke och resterande väggar satte vi väv på och vitmålade. Dotra ville ha något kul på en av väggarna så det blev Shotokan karate klubbens märke, det var jätte kul att måla på plats och blev ju orginellt.

Några möbler fick hon av sin mormor och morfar och en del köpte vi på Ikea.




Hundbädden till Doris har dotra själv byggt och målat...


Karin Mannerstål är en av dotras favvo inredare...
Nu ska jag gå och äta och ladda batteriet, ska ju tillbaka på jobbet imorrn och jag längtar dit och har saknat mina kollegor/vänner. Men det var tur att jag varit sjukskriven så att jag orkar jobba. Ha det bäst
Kram
Lotta





9 kommentarer:

Andrum sa...

WOW...så läckert hon har det dotra...:O)
och det hade jag nästan redan anat juuu



Ha det bäst!

Unknown sa...

Hon har det ju bara sååå mysigt lilla jäntan, som blivit stora damen! Tänk vad fort det går. Våra tösabitar som nyss tultade omkring i blöjor... *nostalgisk*
Stora damer på väg ut i livet med egna drömmar och mål. Puss på dig och dotra. Vero

mittiminvillervalla sa...

Hejsvejs på dej MysLotta! ;o)

Vilket härligt rum! Verkligen originellt! Hundbädden är ju så söt! Vad är det för ras på er lilla valp? Jag är urkass på sånt men tycker den liknar min dotters Jack Russel. Hon hämtade hem sin förra veckan. Den är 9 veckor och så söt så man nästan smälter. Får nog göra ett inlägg om den kanske :o)

Ska bli så kul med smyckeskursen! Ser verkligen fram emot den! Blir ju lite omväxling även om jag redan tillverkat lite redan. Du får väl vara en sträng och hård lärare så jag inte bara surrar och vallrar hela tiden! Hahaha! Du kan inte tro vad jag kan surra när jag väl sätter igång! ;o)

Du kan inte tro! Men jag är mätt än av vår studiecirkelvrålgouretlunch! Hihihi! Där fick jag till ett himskans lååång ord!

Nu står valet mellan lite mer bloggande eller om jag ska jaga ikapp någon av dom där bautadammråttorna jag pratade om idag ;o) Hahaha! Ja, men du kan ju gissa vad jag skulle vilja välja iaf!

Trevlig kväll på dej!

Kramisar Monika

mittiminvillervalla sa...

Men himmel! Nu blir jag smått impad av mej själv! Tänk att jag kunde se att det var samma ras på hundarna! Sitter här och ser ut som en fågelholk! ;o)

Stämmer precis de du skriver om terrier! Krävs en fast hand. Alltså vore det inget för mej! ;o)
Jag är för mesig i det fallet. Dottern däremot kommer fixa det där finfint. Hon har ju stor erfarenhet av att ha djur av alla de slag. Och har man med hästar att göra får man inte vara den som backar precis :o)

Äntligen lyckades jag få in ett nytt inlägg! Kunde inte låta bli att omnämna dej lite också ;o)

*Skrattar* här sitter jag nu och hamrar på datorn. Har smitit från städningen! Men säg det inte till någon! ;o) Ska strax fortsätta med det innan någon kommer på mej!

Ha en underbar fredag!

Kramisar Monika

Karin sa...

Hej på dig!
Så kul att ha smyckeskurs. Kan du inte lägga in lite bilder på dina smycken på bloggen? Vore väldigt roligt.
Tittade på bilderna från marknaden där du sålde dina alster och det ser så fint ut. Helt säkert ännu finare om man får se dem på närmare håll...
Min man har förresten fått beställning på hållare till mina armband. Dina får fungera som förlaga. Hoppas ok?
Ha det gott.
Kram Karin

~~♥ Mamma Millan ♥~~ sa...

men vilket underbart rum..så fint...vilken lyx, 3o m2 o egen ingång!!!Härliga färger...
I like them!!!Har hela vår undervåning i vitt lime o svart..snyggt!!!

Och hund korgen bara sååå FIIIN!!!
Aldrig sett nåt liknande, jätte söt ju....skulle hon ju kunna tillverka o sälja, vad duktig hon är!!

Ska visa min dotter det!!!

Have lovely weekend!!!
♥Kram Millan♥

Broarne sa...

Läckert med svart.
Annmarie

mittiminvillervalla sa...

Tjena nu är den där surrpinnen i farten igen! ;o)

Tack goa vännen för dina gulliga ord! Självklart ska det snart vara full rulle på mej! Har inte en endaste annan tanke i skallen. Jag fixar det här för det är lite av "vardagsmat" för mej :o)

Hoppas nu du kan lära mej att göra lite mer avancerade smycken än dom enkla jag knåpat ihop sen tidigare. Blev ju jättesugen på en sån läcker nyckel som du hade. Är det något ni får hem fler av. Skulle gärna velat haft en i vitt eller brunt. Min överkreativa hjärna har redan börjat "producera" lite smått som du förstår. Glömde ju också fråga hur lång tid ni brukar hålla på varje gång.

Undrar hur länge det är innan min dator pajar! Den har börjat låta väldigt mysko mellan varven. Väntar bara på att nåt ska hända.

Ha en fin söndag i snöyran!

Kraam Monika

Anonym sa...

Ååååh, så söt hundbädd! :)

Kul med en norrlänning förresten, jag letar febrilt efter norrländska inredningsbloggare *s*