måndag 19 maj 2008

Filippa K

Filippa -K muggen Shade är ny för säsongen och jag blir så kaffe sugen när jag ser dessa vackra och trevliga muggar;DMuggarna finns numera även som espresso mugg också.
Jag köpte mina första för flera år sen och har utökat hela tiden.
Jag har bara de svarta versionerna som Lace, Pinstripes, Deco och Svart så klart...vi får väl se om inte Shade måste flytta in i min skåp oxå.
Jag dricker i skrivande stund i min pinstripes mugg lite go kaffe:D
Det enda som mörkskuggar mitt minne ibland är att Anna Lind faktiskt blev mördad i Filippa K:s butiks hörna, vilket var fruktansvärt.
Usch nu blev jag allvarlig en stund... fast ibland är det så lätt att glömma det som hänt och vi kan behöva minnas tillbaka.
Faktum med dessa muggar är att de är jättetrevliga som allmugg oxå vi har dom till dricksglas när vi äter middag ibland=D
oj nu gjode jag ett inlägg om kaffe kärl igen...fniss kan ju inte hålla mig:)
Måste få tacka för alla goa kommentarer det är så kul att läsa och roligt att hålla kontakten med er alla.
Ha en trevlig tisdag
Kramisar
Lotta

11 kommentarer:

Living by Milla sa...

Muggarna är väldigt nice, det är fin form på dem och så snyggt utan öron !! Mina favvisar är mina nya Greengatemuggar, jag älskar dem !

kraaam Camilla

NICOLINAS BONING sa...

Jag tycker absolut inte om kaffe...men jag tycker om alla dessa fina kaffemuggar så jag provsmakar en liten klunk ibland för att se om jag har mognat såpass så att kaffet går att dricka,men ännu har det inte hänt att det smakar gott!
Det är tur att man kan dricka annat ur dom oxå:-)
Kramar/Birgitta

Lotta sa...

Själv dricker jag helst kaffe latte ur stora duralexglas, men jag har även de fina muggarna från Swedish Grace, både med och utan öron.

Tack för kommentaren om mina örhängen! Jag ska precis posta dem till en kund, känns alltid fint att få göra det.

Må gott! Lotta

Nettan sa...

Tack för titten hos mig =0) !
Älskar dom där muggarna, men har tyvärr inga =0(.
Ska kika mer hos dig !
Kram Nettan

Broarne sa...

Hej
Jaså Filippa K gör muggar jag trodde hon bara gjorde kläder.
AM

Monika sa...

Tjosan på dejsan! ;o)

Men "gussers" så kul att du hittade in till mej till slut ;o)Men ack och ve så få inlägg du hittade där då! Hihihi! Inte bliddit mycket bloggande här inte som du vet! Så du har inte missat mycket precis :o)

Idag har jag varit och tagit och prover och ska vara hemmavid. (Jippi!) Behöver vila lite! (mycket) ;o)

Du kan ju gissa om den där kameran går varm. Jag tror jag plåtat minst 500 bilder redan. Mest strunt men det är så himla kul. Nu måste jag bara skaffa ett bra fotoprogram till datorn också. Får väl köpa fotoshop om jag ev. ska gå kurs i det till hösten :o)

Kommer in och surrar mer med dej när jag är ner på byn någon dag. Hoppas jag hinner med Madonnorna den här gången. Du kan ju tänka lite på mej och ställa en åt sidan ifall jag inte syns till i tid ;o)

Nu ser du! Hihihi! Jag kan än jag! Skriva mer än långt alltså! Så ska jag avluta min långlånga kommentar med att önska en dej en skön dag :o)

Var rädd om dej!

Kram

Monika

Millan sa...

Snygga muggar!
Gillar muggar utan öron.

Jo du det är sjukstuga än *fniss*
men vi är på bättringsvägen nu när vi knaprar piller hela familjen.

Hoppas att allt är bra med dej.
Har du hört nåt mer om ZIZ halsbanden?

Kram Millan

Lilla Blanka sa...

Jättefina muggar, ser goa ut att dricka ur!

Kul med vinrankan! Mina tåv övervintrade också i källearen men när de börjarde slå ut så tyckte jag det var dags att flytta ut dem till växthuset så nu har de bott där i en månad och har vuxit ordentligt :)

Kumquat (stavade jag rätt där..) låter jättekul!
Ibland är det så att sånna växter behöver sig en liten köldknäpp för att blomma och bära frukt. Hoppas er bär frukt, det är ju jättecool!

Kram
Mia

Lea sa...

Alltså Filippa K muggar är sååå snygt, det har länge stått på önskelistan men vet inte om någon har missat att läsa den :-)
Hoppas att han läser det här.
Ha det gott!
/Lea

Anonym sa...

Synd att du bor så långt borta, annars hade jag slunkit in på en kopp kaffe i en sån där mugg hos dej. Måste berömma den fina kaffeservisen som din farfar haft i förra inlägget med den är ju helt underbar, kram Katta

Millan sa...

Hej!

Önskar dej en riktigt härlig Mors-Dag!

Kramizzar från Millan