lördag 15 mars 2008

Snart är det påsk....

Påsk pynt i förväg...påsken är ju så kort och då kan det vara smart att njuta lite i förväg. Fick sån lust och inspiration när jag köpte sista trädgårdstidningen..att jag var tvungen att göra mig ett arrangemang. Så då åkte min tupp fram som jag köpte på Pandruo och målade med patingerings kräm för flera år sedan.
Våren kommer fort nu vi har haft plusgrader i flera dagar och det tinar fort men vi har så mycket snö att det finns kvar till påsken iaf.

I tordags hade vi smyckes kursen och det var jätte kul och trots att en del var sjuk så var det kreativa tjejer som kom och var intresserade;D Vi får hoppas att alla är friska till nästa kurs och att vi hunnit få hem fler roliga nyheter på smyckes detaljer....


I onsdags fick jag äntligen tag i en biiiiiiiil. har ju längtat sen vår bil blev inlöst efter olyckan. Det roliga i kråksången var att den bil vi nu köpt ser exakt likadan ut ..samma färg och årsmodell..men jag sa ju att jag trivdes med bilen;oD dotra hon sa bara...hade du inte kunnat välja en annan färg iaf. Men på begagnat marknaden får man inte välja färg...


Ha er en trevlig lördag..för det ska jag ha...se melodifestivalen;).


Kramis Lotta

10 kommentarer:

mittiminvillervalla sa...

Hello Lotta!

Var in på butiken och handlade en "plåtpippi" och lite annat smått och gott igår men då hade du lunch!

Kom på att det nog kanske inte blir någon smyckestillverkning på torsdag. Det är ju Skärtorsdag! Eller har jag fel?

Vill i alla fall tacka för en trevlig kväll. Hälsa dottern också! Så gullig tjej! Som sin mamma! Och hur duktig är inte hon på att göra smycken! Hon är ju helproffsig!

*Fniss* jag har legat och spånat på en halsbandsidé inatt. Nu finns den nedtecknad i den där boken jag talade om :o)

Så fint du pyntat! Du är jätteduktig på det där du! :o)

Nu ska jag plocka bort prylar. Här väntas små knubbiga barnfingrar som sitter fast på teleskoparmar! ;o) Tänk att dom kan nå hur långt som helst dom där små barnarmarna!

Ha en skön lördag!

Kramisar Monika

Handplockat sa...

hej hopp
så fint du gjort =)
sonen kom hem med gräs i en butta och en charmig sak ett ägg med dunvingar och en krona på sned...
det är vad vi har i påsk hemma
än så länge i alla fall.

Japp vi ska på mysmiddag i kvägg kul då man har varit insöade sååå länge tänk jag har varit hängig i tre&1/2 vecka suck
men nu är rösten tillbaka nästan så jag längtar faktiskt till måndag

ha en myspys helg och njut av Mello =) *(jag längtar mest till Björn gustavsson på mello)

ha det bäst

Lilla Blanka sa...

Hej!
Åh vad mysigt med dina arrangemang!
1 meter snö..oj, det låter härligt på sätt och vis..här i Göteborgstrakten finns sällan snö.., inte ett snökorn denna vintern :(
Men det är härligt med vår och värme också.
Kram
Mia

Lotta sa...

Hej på dig!
Vilken härlig påsk/vårgrupp du gjort! Underbar!

Ha en riktigt härlig söndag!
Kram
Lotta

Unknown sa...

hello goding :) Så vackert arrangemang du gjort. Du är så duktig gumman. Jag önskar att jag kunde sånt jag med.

Åkte till stugan och städade inför påskhelgen. Det var skönt att bara vara. Knäskurade det vitsåpade golvet så det blev som nytt. Men det skulle kanske behövas en ny behandligt med såpa igen snart. Lite jobb är det ju, men definitivt värt det. Man får väl skurgumsknän :)
Hoppas helgen har varit skön.
Vi ses väl under påsken, hoppas jag?

Kram Vero

Lotta sa...

Härligt att vara så inne på inredning. Jag har svårt att ens komma på vilka gardiner vi ska sätta upp till vardags... Fast jag beställde faktiskt nya sommargardiner från Gudrun Sjöden till vardagsrummet, det känns bra. Du kanske har tips på var jag hittar fina gardiner som passar i vårt sovrum? Tapeter i terracotta och överkast lila (murrigt och ombonat så man sover gott).

Tack för kommentaren om mina smycken! Komstig hund ni har, som äter kameror :)

Glad påsk!

Lotta

Andrum sa...

Hej du!!

Så snygge tupp du har hemma hos dig,hos mig hänger en hiskelig häxa framme då det är Påsk,men än så länge får hon ligga nerpackad i lådan hon kan ju inte flyga omkring här på kvasten förrän på torsdag...:O)

Hoppas att ni alla är friska och krya och om vi inte ses före önskar jag dig och de dina en himla skön påsk, hoppas att vi får go´väder...

Kramen!

mittiminvillervalla sa...

Hallåj!

Kikar bara in här lite och surrar en stund! ;o)

Här vilar lugnet efter en helg fylld av barn och barnbarn. Alltså en kanonhelg! ;o) Men det blir ju så tomt sen! Då känns det så där ensamt igen! Tar en dag eller två att vänja sig igen ;o)

Vi ska fira påsken här hemma. Känns lite konstigt för min syrra brukar oftast komma hit till påsk men det blir inte av i år. Hoppas i alla fall det blir lite sol. Skulle vara kul att få lite färg nu och slippa se ut som en grå sjukling i "fejan" :o)

Vad ska ni göra under påsken? Hoppas du får lite ledigt, för ni har väl ändå inte öppet på påsklördag väl?

Ska bli kul att höra vad den lilla stugan får för namn. Jag hade total idétorka så jag kunde inte komma på nåt den här gången :o)

Ja du ser! Nu har jag lyckats sitta här och skriva en massa saker bara så där! Nu ska jag sluta "terra" dej för den här gången ;o)

Ha en najs dag! :o)

Kramelikram Monika

Millan sa...

Vilket fint påskpynt!

O smyckeskurs det va längesedan man va på. och jag har inte heller haft nån inspiration att meckla med smycken o pärlor här hemma heller. Men lust till det kommer nog!

Ha det gott!
Kram Millan

mittiminvillervalla sa...

Hallåj Vännen! :o)

Du har en utmaning hos mej!

Kramisar Monika