torsdag 29 november 2007

Blogg problem...


Detta armband har min dotter gjort med sötvattens pärlor, det börjar dra ihop sig till marknaden, Jag blev så ledsen i förrgår, blogg sidan har ändrat sig, det blev något fel och alla sido inlägg hamnade längst ner och alla länkar, bilder m.m försvann, vet ej vad som hände men jag hoppas någon vet hur man får tillbaka sin gamla sparade sida??.

tisdag 27 november 2007

Det lackar mot JUL...

Jag bara trillade dit när jag köpte in Bengt och Lotta burkarna från Iittala, de var så mysiga och trend roliga. De lär nog gå försvinnande bra i butiken.

Jag kunde inte motstå den vita julstjärnan på stam och JUL gardinerna åkte fram även om det är lite väl tidigt men, de är inte så juliga...måste nog fota en gång till när ljusstaken är framme...

Hittade en jätte fin gran från Sia, på jobbet har inte bestämt platsen än men det lutar åt att den får kumpera med mina röda lyktor...
Ha en trevlig kväll bloggar vänner och tack för alla gulliga kommentarer det värmer <3 på en ny bloggare som jag....;D





Fick mig ett gott skratt idag ;) min son hade släpat en julklapp med sig hem från skolan igår, den rymdes endast i garaget och dörren fick en lapp på sig.... kan tyvärr inte avslöja vad eftersom pappan ibland kikar in på bloggen..

måndag 19 november 2007

Jag kom på att smycka mina hjärtan i fönstret, jag klippte bort alla blad till mina murgrönor i höstas, så för att ge dem lite roligare utseende så blev det ett virat smycke med fjäril i mitten tills dom har växt till sig igen, blev ganska bra om jag får säga det... själv.
Ska i väg och jobba det är skyltsöndag i byn och jag ska bjuda på glögg och pepperkakor i butiken, det blir säkert mysigt för vädret är bra.

Ha det bra..




Arve gods...

Denna fantastiska kristall lampa har hängt i mitt förråd i 20 år, insåg häromdagen att den är så vacker att jag måste ha den i mitt vardagsrum ovanför soffbordet och så det blev, den är tillverkad på 60talet och passar utmärkt till mina omklädda NK soffor från 1961.
Den här gamla fotogen golv lampan ääääälskar jag , har trånat efter den i mitt föräldrahem länge men inte ens insett hur vacker den skulle bli i mitt nytapetserade kök förrän Pappa sa att de inte rymde den i sin nya lägenhet, hur lycklig blev inte jag....
Min man sa att han aldrig hade lagt märke till den konstiga lampan med gul skärm men den blev fantastisk med ny glasskärm från Texa design och el installation, så nu älskar vi den båda två..

Trist

Hej blev sjuk natten till måndag och jag som ska jul skylta på jobbet har inte tid... fick ont i bihålorna och kunde inte sova annat än sittande, hur bra det nu går? Skyndade mig med rinexin och få se hur det går...

Helgens pyssel







Helgens pyssel blev väsk smycken och ringar och en del halsband, Vi har fått en stor laddning med Ziz smyckes tillbehör på jobbet, jätte kul, nu kan jag tillverka massor till marknaden Hägnan i gammelstad. Det blir nog lite jul smycken framöver oxå har köpt lite grejor från teardevil och pearlshop.

söndag 11 november 2007

Askungen


Dessa fantastiska smycken har vi fått in i butiken, vissa smycken handlar om Sagan om Askungen de är gjorda i en typ av bärnsten som är transparent och heter resin. Konstnären heter Orna Lalo. Ska visa mer när vi har packat upp dem....







fredag 9 november 2007

Kvälls pyssel



Det blev en produktiv kväll, vi gjorde armband med silverpläterade snäckor och vita sötvattenspärlor, örhängen i 2 versioner med tunna glaspärlor från Ziz och mina favoriter, läder halsband med metall delar och bergskristaller. Vi jobbar för fullt med att tillverka inför mässan i hägnan gammelstad det ser vi fram emot...
Vi hörs.









torsdag 8 november 2007

Vaxat



Smycke med vaxad tråd och silverfoilerade glaspärlor i brun/ gråa toner, Panduro och teardevils produkter har använts

Nytt nytt nytt


Vill visa hur fina pärlorna är från Ziz, det korta halsbandet har även ett hänge från Panduro.
Det långa halsbandet är en av mina favoriter gjort på glaspärlor som vi skrotat från bla ett färdigköpt armband. Finns det intresse av något smycke så går det meddela via kommentarer på bloggen.

tisdag 6 november 2007

Rosie

Hittade en tidning idag som jag inte har köpt tidigare den heter Rosie och hade jätte fina jultips och vackra bilder som den här......
Jag blev så sugen att dekorera och göra blombinderier, det fanns massor av roliga tips.

Doris

Världens mysigaste vovve Doris sover sött brevid mig på en Linum kudde, en riktig diva!

måndag 5 november 2007

Mässa Arcus hallen Luleå

Ett roligt och uppskattat inslag var väggorden som vi satte upp, Carpe Diem och välkommen på andra sidan väggen.

Mässa


Det var bråda dagar med mässa och vi hade jobbat länge med att ställa i ordning men vi lyckades till slut med uppdraget. Några mysiga damer från Sia lustgården.

Montern


Jag vill visa lite bilder från mässan i Arcus i Luleå. Vi hade en fantastisk uppslutning, alla ville in i vår monter och se vad vår butik kunde erbjuda det var jätte kul, vi är lite trötta och glada idag att det gick så bra och att så många gillade vår monter.
i